Vostorg – soi de masă cu rezistenţă mărită la boli şi îngheţ. Perioada de coacere este foarte timpurie (110 – 120 zile, cu 3-5 zile mai tîrziu decît soiul Jemciug Saba).
Ciorchinii au o formă conică, o greutate mare, medie, de la 500 la 800 g,, unii din ei atingînd pînă la 2 kg, cu dinsitate moderată. Bobiţele sunt mari, de 6-7 gr, puţin ovale, albe, cu un bronz din partea solară, cu un gust plăcut, cu un conţinut înalt de zahăr. Pulpa este crocantă, cu un gust armonios, coaja bobiţei are densitate moderata. Procentul de acumulare de zahăr este înalt – 19-26%, aciditatea de 5-9 gr./l. Maturarea lăstarilor este bună. Lăstari de rod 65-85%, numărul de struguri la un lăstar 1,4-1,7. Recolta medie a soiului Vostorg este de 120 tone la ha. Caracteristica acestui soi – capacitatea strugurilor de a se păstra pe tufă în decurs de 1-1,5 luni fără pierderea calităţilor sale gustative şi de aspect comercial. Este transportabil. Rezistent la ger (-25°С), randamentul ridicat și rezistența bună la boli. se coace pe 25 iulie, dar dacă vorbim despre maturitate completă, undeva în jurul valorii de 10-15 august .
vostorg
vostorg
vostorg
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: adriandinu67
Mesaj:
adriandinu67
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.